دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Staub, Amanda Frederickson سری: ISBN (شابک) : 9780399580833, 0399580832 ناشر: Potter;Ten Speed;Harmony;Rodale سال نشر: 2018 تعداد صفحات: 0 زبان: English فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 299 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کتاب آشپزی staub: دستور العمل های مدرن برای چدن کلاسیک: چدن،آشپزی،آشپزی--دوره ها و ظروف--عمومی،آشپزی هلندی،کتاب های الکترونیک،کتاب آشپزی،آشپزی -- دوره ها و ظروف -- عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب The staub cookbook: modern recipes for classic cast iron به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی staub: دستور العمل های مدرن برای چدن کلاسیک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
یک نامه عاشقانه زیبا به ظروف چدنی میناکاری شده Staub، با 100 دستور غذای دست یافتنی و مدرن از سرآشپزها و وبلاگ نویسان برتر از سراسر کشور. برای چندین دهه، Staub یک رهبر بین المللی و طعم دهنده در جهان ظروف بوده است. چدن این شرکت که در فرانسه ساخته شده، قفسه سرآشپزهای برتر و همچنین آشپزهای خانگی را زیبا می کند. اما Staub فقط یک ظروف آشپزخانه لذیذ نیست. این الهام بخش مردم برای آشپزی، امتحان دستور العمل های جدید و به اشتراک گذاشتن غذاهای خوشمزه با عزیزان است. Staub مردم را در آشپزخانه و دور میز گرد هم می آورد. در این کتاب، فلسفه مهماننوازی Staub در دستور العملهای روزمره مانند نانهای صبحانه بابکا شکلاتی، مناسب برای صبحهای تنبل آخر هفته، و همچنین سالاد چغندر ماست با زعتر، یک ناهار تابستانی ایدهآل میدرخشد. به این مجموعه میافزایند که از جمله دندههای کوتاه پخته شده با آبجو، کوفتههای مرغ در سس کاری نارگیل قرمز، پیتزای بروکلی رابه با پیاز کاراملی و بوراتا، و کرامبل توت فرنگی با جو و فندق هستند. کتاب آشپزی Staub با نکات و ترفندهای شگفتانگیز عکاسی و آشپزی، نحوه استفاده و مراقبت از این میراث مدرن را نشان میدهد تا سالهای آینده گرما (و جمعیت) را به میزهای آشپزخانه بیاورند.
A beautiful love letter to the enameled cast-iron cookware of Staub, with 100 achievable, modern recipes from top chefs and bloggers from around the country. For decades, Staub has been an international leader and tastemaker in the world of cookware. Made in France, the company's cast iron graces the shelves of top chefs as well as home cooks. But Staub isn't just gourmet kitchenware. It inspires people to cook, to try new recipes, and to share delicious meals with loved ones; Staub brings people together in the kitchen and around the table. In this book, the Staub philosophy of hospitality shines in everyday recipes like Chocolate Babka Morning Buns, perfect for lazy weekend mornings, as well as Yogurty Beet Salad with Za'atar, an ideal summer lunch. Adding to the collection are other crowd pleasers, like Beer-Braised Short Ribs, Chicken Meatballs in Red Coconut Curry Sauce, Broccoli Rabe Pizza with Caramelized Onions and Burrata, and Strawberry Crumble with Oats and Hazelnuts. With gorgeous photography and cooking tips and tricks, The Staub Cookbook shows how to use and care for these modern heirlooms so that they will bring warmth (and crowds) to kitchen tables for years to come.