ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب English seafood cookery

دانلود کتاب آشپزی غذاهای دریایی انگلیسی

English seafood cookery

مشخصات کتاب

English seafood cookery

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Penguin cookery library 
ISBN (شابک) : 9780141957463, 0141957468 
ناشر: Penguin Publishing 
سال نشر: 1988 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب آشپزی غذاهای دریایی انگلیسی: آشپزی (غذاهای دریایی)، آشپزی (ماهی)، آشپزی، انگلیسی.



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب English seafood cookery به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آشپزی غذاهای دریایی انگلیسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آشپزی غذاهای دریایی انگلیسی

بررسی اجمالی: «شایسته جایگاهی در قفسه آشپزخانه همه است» - سوفی گریگسون فیش به طور فزاینده ای در بین بریتانیایی ها محبوب می شود که در حال یادگیری قدردانی از تنوع بسیار زیاد، تطبیق پذیری و ارزش آن به عنوان بخشی ضروری از یک رژیم غذایی سالم هستند. ریک استاین با تکیه بر سنت های آشپزی از سراسر جهان، دستور العمل های خاصی را که در رستوران غذاهای دریایی خود در Padstow سرو می کند، ارائه می دهد و با به اشتراک گذاشتن اسرار محبوب ترین غذاهای خود، ما را تشویق می کند که غذاهای دریایی را به روش های جدید و هیجان انگیز بپزیم.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Overview: 'Deserves a place on everyone's kitchen shelf' - Sophie Grigson Fish is becoming increasingly popular with the British who are learning to appreciate its enormous variety, versatility and its value as an essential part of a healthy diet. Drawing on culinary traditions from around the world, Rick Stein presents the special recipes he serves at his Seafood Restaurant in Padstow, and, by sharing the secrets of his most popular dishes, encourages us to cook seafood in new and exciting ways.





نظرات کاربران