ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب How to keep kosher

دانلود کتاب نحوه نگهداری کوشر

How to keep kosher

مشخصات کتاب

How to keep kosher

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780061864773, 0061864773 
ناشر: HarperCollins e-Books 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 319 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 54,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب نحوه نگهداری کوشر: آشپزی، آشپزی--منطقه ای و قومی--یهودی و کوشر، کتاب های الکترونیکی، آشپزی - منطقه ای و قومی - یهودی و کوشر



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 5


در صورت تبدیل فایل کتاب How to keep kosher به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب نحوه نگهداری کوشر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب نحوه نگهداری کوشر

\"یهودیت سنتی تقدیس را به عادات عادی زندگی روزمره تزریق می کند. حفظ کوشر به ما کمک می کند مکث کنیم و در مورد آنچه می خوریم و چگونه آن را می خوریم فکر کنیم و عمل غذا خوردن را افزایش می دهد.\" حفظ کوشر به چه معناست. ممکن است با اصول اولیه آشنا باشد: بدون بیکن، بدون میگو، بدون چیزبرگر. اما قوانین رژیم غذایی یهودیان عمیق‌تر از آن است، و چگونه کوشر را حفظ کنیم، به بررسی زیر و بم آن می‌پردازد. چرا برخی از غذاها را کوشر می دانند در حالی که برخی دیگر نه؟ چرا نمی توان غذاهای گوشتی و لبنی را با هم مخلوط کرد؟ و ظروف «چگونه می‌دانید چه چیزی چیست» چه در فکر اتخاذ یک سبک زندگی کوشر هستید یا در حال حاضر خانه‌ای دارید و فقط می‌خواهید بفهمید در مورد چیست، کتاب LisE Stern چگونه می‌تواند کوشر را حفظ کنید، خواندن ضروری است. شما در مورد خاستگاه های تاریخی کتاب مقدس نگهداری کوشر، توسعه سیستم صدور گواهینامه کوشر، الزامات خاص آماده سازی غذا برای شبات، عید فصح، و تعطیلات دیگر و چگونگی راه اندازی یک آشپزخانه کوشر آشنا خواهید شد. LisE به زبانی ساده و با تکیه بر توضیحاتی از تورات و تلمود، همراه با مصاحبه با خاخام‌ها، دانشگاهیان و افراد غیر عادی که کوشر را حفظ می‌کنند، تمام جنبه‌های سنت‌های غذایی باستانی یهودیت را که در آشپزخانه امروزی انجام می‌شود، با طیف وسیعی از مدرن‌ها بررسی می‌کند. لوازم خانگی -- ماشین ظرفشویی، غذاساز، و اجاق های مایکروویو. برای اولین بار، یک کتاب هر دو دیدگاه محافظه کار و ارتدکس را در مورد کشروت، و همچنین نظرات سایر وابستگی های یهودی را توضیح می دهد. وقتی لیز نه ساله بود، والدینش تصمیم گرفتند این تغییر را ایجاد کنند - خانه خود را به خانه ای آرام تبدیل کنند - به عنوان بخش اصلی تعهد در حال تکامل خود به یهودیت. از آنجایی که LisE این انتقال را در کودکی تجربه کرد و امروز یک خانه راحت نگه می‌دارد، او واجد شرایط منحصربه‌فردی برای توضیح تمام جنبه‌های این عمل سنتی است. راه اندازی یک آشپزخانه کوشر پایه و اساس اجرای سنت را ایجاد می کند. اثبات در پودینگ سیب زمینی است. همانطور که LisE اشاره می‌کند، تلمود می‌گوید: «همیشه می‌توان برای چیزهای شیرین اتاقی در شکم پیدا کرد» و انبوه اطلاعات با بیش از چهل دستور غذا برای شام و ناهار شبات و همچنین جشن‌های تعطیلات و جشنواره شیرین می‌شود. دستور العمل های سنتی عبارتند از سوپ مرغ با توپ های ماتزو اثیری مادرم، کوگل پیاز سیب زمینی خرد شده و هامانتاشن. کلاسیک های جدید سوپ ماست خیار سرد، کوگل سیب زمینی شیرین رزماری، لازانیا انچیلادا، و مرنگ های شکلاتی فلک شده هستند. Stern's How to Keep Kosher یک کتاب راهنمای کاربرپسند و فراگیر است که حاوی پاسخ هایی به سؤالات اساسی مربوط به قوانین رژیم غذایی یهودیان چه کسی، چه چیزی، کجا، چه زمانی، چرا و چگونه است - این قوانین را هم در دسترس و هم جذاب می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

"Traditional Judaism injects sanctification into the ordinary habits of everyday life. Keeping kosher helps us pause and think about what we eat, and how we eat it, and elevates the act of eating." What does it mean to keep kosher' Many may be familiar with the basics: no bacon, no shrimp, no cheeseburgers. But the Jewish dietary laws go deeper than that, and How to Keep Kosher explores the ins and outs. Why are some foods deemed kosher while others are not' Why can't you mix meat and dairy dishes' How do you turn a nonkosher kitchen into a kosher one' Do you really need multiple sets of everything -- dishes, pots, pans, and utensils' How do you keep track of what's what' Whether you are thinking about adopting a kosher lifestyle or already have a kosher home and just want tounderstand what it is all about, LisE Stern's How to Keep Kosher is essential reading. You will learn about the biblicaland historical origins of keeping kosher, the development of the kosher certification system, specific food preparation requirements for Shabbat, Passover, and otherholidays, and how to actually set up a kosher kitchen. In straightforward language, drawing upon explanations from the Torah and Talmud, along with interviews with rabbis, academics, and laypeople who keep kosher, LisE explores all aspects of Judaism's ancient dietary traditions as they are carried out in today's kitchen, with its range of modern appliances -- dishwashers, food processors, and microwave ovens. For the first time, one book explains both Conservative and Orthodox perspectives on kashrut, as well as opinions from other Jewish affiliations. When LisE was nine, her parents decided to make the change -- transform their home to a kosher one -- as a core part of their evolving commitment to Judaism. Because LisE experienced the transition as a child and keeps a kosher home today, she is uniquely qualified to explain all aspects of this traditional practice. Setting up a kosher kitchen lays the foundation for implementing the tradition; the proof is in the potato pudding. As LisE notes, the Talmud says, "Room can always be found in one's stomach for sweet things," and the wealth of information is sweetened with more than forty recipes for Shabbat dinners and lunches as well as holiday and festival celebrations. Traditional recipes include Chicken Soup with My Mother's Ethereal Matzo Balls, Sliced Potato'Onion Kugel, and Hamantashen; new classics are Chilled Cucumber'Yogurt Soup, Rosemary Sweet Potato Kugel, Enchilada Lasagna, and Chocolate-Flecked Meringues. Stern's How to Keep Kosher is an inclusive, user-friendly handbook filled with answers to the fundamental who, what, where, when, why, and how questions surrounding the Jewish dietary laws -- making these laws both accessible and appealing.





نظرات کاربران