دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Martha Stewart
سری:
ISBN (شابک) : 9780307885708
ناشر: Clarkson Potter
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 54 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Martha Stewart's Baking Handbook به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتابچه راهنمای پخت مارتا استوارت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هر کتاب جدیدی از مارتا استوارت باعث جشن می شود، و با کتاب راهنمای پخت مارتا استوارت، او باز می گردد تا لذت پختن غذا را برای خوانندگان در هر سطحی، از مبتدی تا متخصص و فراتر از آن، به ارمغان بیاورد. کتاب راهنمای پخت مارتا استوارت، مجموعهای از آشپزی با بیش از 200 دستور پخت بیهوده برای بهترین محصولات پخته شده، دست خوانندگان را میگیرد و آنها را در فرآیند ایجاد انواع غیرقابل مقاومت از کیک، کلوچه، پای، تارت، نان، و موارد دیگر راهنمایی میکند. . این افزودنی ضروری برای کتابخانه هر آشپزی سرشار از نکات، تکنیک ها و دستور العمل های خوشمزه و خیره کننده ای است که مارتا استوارت برای آن ها بسیار شناخته شده است. او با پوشش مجموعه ای لذیذ از موضوعات از ساده تا پیچیده، از جمله بیسکویت، کلوچه، اسکون، کلوچه، کیک لایه ای، کیک مخصوص، کیک ها و تارت های شیرین و خوش طعم، و شیرینی ها و نان ها، به طرز خیره کننده ای خوشمزه و در عین حال شفاف و شفاف، با تصویری واضح ارائه می کند. رپرتوار دستور العمل ها کیکهایی وجود دارند که برای مناسبتهای رسمی، مانند دوش گرفتن، عروسی، و مهمانیهای شام، به اندازه کافی شیک هستند، و کیکهای مورد علاقه اصلی هستند که قرار است هر روز از آنها لذت ببرند و سپس به نسلها منتقل شوند. هر فصل شامل واژه نامه های ضروری تجهیزات بصری و ویژگی های مهم اطلاعات اولیه و تکنیک های ذخیره سازی است. این کتابچه که برای حداکثر وضوح و عملی سازماندهی شده است، همچنین عکسهایی را به صورت گام به گام ارائه میکند که حتی پیچیدهترین و ظریفترین تکنیکها را نیز ابهام میکنند. این بلوک های سازنده آشپزی، نانوایان خوب را به نانوایان عالی تبدیل می کند و نانوایان عالی را حتی بهتر می کند. کتاب راهنمای پخت مارتا استوارت که مملو از آثار کلاسیک قدیمی، مانند کیک مرمر با لعاب شکلاتی سفید، پای سیب، چاله، بابا او روم، و کروسانت، و همچنین شگفتیهای جدید فراوان است، بارها و بارها به دست میآید. فصل یا مناسبت مهم است در اینجا دستور العمل ها و طرز تهیه پاپاورهایی را که رویای آنها را می بینید، و برای کیک خرده دار ساده ای که همیشه می خواهید صبح یکشنبه درست کنید، و برای کوکی های براونی دو شکلاتی که شما را بزرگتر می کند، پیدا خواهید کرد. قهرمان با جمعیت بعد از مدرسه، و برای بارهای مرکباتی که فقط در آن نانوایی کوچکی که دیگر تحت مدیریت قبلی نیست، پیدا میکنید. . . . پخت و پز راحتی و لذت و چیزی قابل لمس برای طعم و مزه ارائه می دهد. همه ما امیدواریم که این دستور العمل ها سال ها لذت را برای شما فراهم کند. -مارتا استوارت
Every new book from Martha Stewart is cause for celebration, and with Martha Stewart’s Baking Handbook, she returns to bring the pleasures of baking to readers at every level, from beginner to expert and beyond. A culinary compendium packed with more than 200 foolproof recipes for the best baked goods, Martha Stewart’s Baking Handbook takes readers by the hand and guides them through the process of creating an irresistible variety of cakes, cookies, pies, tarts, breads, and much more. This essential addition to every cook’s library is rich with tips, techniques, and the mouthwatering and stunning recipes for which Martha Stewart is so well known. Covering a delectable array of topics from simple to sophisticated, including biscuits, muffins, scones, cookies, layer cakes, specialty cakes, sweet and savory pies and tarts, and pastries and breads, she provides a dazzlingly delicious yet crystal-clear, vividly illustrated repertoire of recipes. There are cakes that are elegant enough for formal occasions, such as showers, weddings, and dinner parties, and basic favorites meant to be enjoyed every day and then passed down through the generations. Every chapter includes indispensable visual equipment glossaries and features vital make-ahead information and storage techniques. Organized for maximum clarity and practicality, the handbook also offers step-by-step how-to photographs that demystify even the most complex and nuanced techniques. These culinary building blocks will turn good bakers into great bakers, and make great bakers even better. Filled with time-honored classics, such as Marble Cake with White-Chocolate Glaze, Apple Pie, Challah, Baba au Rhum, and Croissants, as well as lots of new surprises, Martha Stewart’s Baking Handbook will be reached for again and again, no matter the season or occasion. “Here, you will find the recipes and how-tos for the popovers you dream about, and for the simple crumb cake that you always want to whip up on Sunday morning, and for the double-chocolate brownie cookies that will make you a bigger hero with the after-school crowd, and for the citrus bars that you could only find in that little bakery that’s no longer under the same management. . . . Baking offers comfort and joy and something tangible to taste and savor. We all hope that these recipes provide you with years of pleasure.” —Martha Stewart