ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Food52 Cookbook, Volume 2: Seasonal Recipes from Our Kitchens to Yours

دانلود کتاب کتاب آشپزی Food52، جلد 2: دستور العمل های فصلی از آشپزخانه ما تا آشپزخانه شما

The Food52 Cookbook, Volume 2: Seasonal Recipes from Our Kitchens to Yours

مشخصات کتاب

The Food52 Cookbook, Volume 2: Seasonal Recipes from Our Kitchens to Yours

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780061887291, 0061887293 
ناشر: William Morrow Cookbooks 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 11 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب The Food52 Cookbook, Volume 2: Seasonal Recipes from Our Kitchens to Yours به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی Food52، جلد 2: دستور العمل های فصلی از آشپزخانه ما تا آشپزخانه شما نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب آشپزی Food52، جلد 2: دستور العمل های فصلی از آشپزخانه ما تا آشپزخانه شما

کتاب آشپزی Food52 به‌عنوان یکی از بهترین کتاب‌های آشپزی سال 2011 انتخاب شد. اکنون آماندا هسر و مریل استابز، پیشگامان کتاب آشپزی انجمن آنلاین با کمک دومی از دستور العمل‌های خوشمزه و فصلی از مبتکرترین خانه کشور بازگشته‌اند. آشپزی می کند


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The Food52 Cookbook was named one of the Best Cookbooks of 2011. Now Amanda Hesser and Merrill Stubbs, the pioneers of the online community cookbook return with a second helping of delicious, seasonal recipes from the country’s most inventive home cooks





نظرات کاربران