دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Stuart. Jaclyn, Hurt. Jeanette سری: ISBN (شابک) : 9781101197967, 110119796X ناشر: Penguin USA, Inc.;Alpha سال نشر: 2010 تعداد صفحات: 0 زبان: English فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 560 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب راهنمای کامل Idiot برای جفت شدن شراب و غذا: آشپزی--نوشیدنی ها--شراب و ارواح، شراب سازی و شراب سازی--تجزیه و تحلیل، مزه کردن شراب، جفت کردن غذا و شراب، کتاب های الکترونیکی، شراب سازی و شراب سازی - تجزیه و تحلیل، آشپزی - نوشیدنی ها - شراب و ارواح
در صورت تبدیل فایل کتاب The Complete Idiot's Guide to Wine and Food Pairing به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب راهنمای کامل Idiot برای جفت شدن شراب و غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
شما شرابهای مورد علاقهای دارید و میدانید که چه غذاهایی جوانههای چشایی شما را تحریک میکنند، اما وقتی سعی میکنید آنها را کنار هم قرار دهید، همیشه چیزی خراب میشود. درست کردن جفتهای جادویی را بیاموزید، همانطور که متوجه میشوید چگونه طعم شراب و مواد تشکیل دهنده غذا میتوانند روی جفتها تأثیر بگذارند. نحوه طعم دادن - شکستن آن: اصول جفت کردن - دوباره کنار هم قرار دادن آن: اصول جفتسازی - تجربیات جفتسازی.
You have favorite wines, and you know what foods excite your taste buds, but when you try to put them together, something always falls flat. Learn to make magical pairings, as you discover how a wine's flavor and a food's ingredients can affect which pairings work.;How to taste -- Breaking it down: pairing basics -- Putting it back together: pairing principles -- Pairing experiences.
How to taste --
Breaking it down: pairing basics --
Putting it back together: pairing principles --
Pairing experiences.