ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Fleur: the life and times of pioneering restaurateur Fleur Sullivan

دانلود کتاب فلور: زندگی و زمان رستوران داری پیشگام فلور سالیوان

Fleur: the life and times of pioneering restaurateur Fleur Sullivan

مشخصات کتاب

Fleur: the life and times of pioneering restaurateur Fleur Sullivan

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781869795528, 1869795539 
ناشر: Penguin Random House New Zealand 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 303 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب فلور: زندگی و زمان رستوران داری پیشگام فلور سالیوان: رستوران ها، رستوران ها--نیوزیلند--جزیره جنوبی،رستوران ها،رستوران ها--نیوزیلند--جزیره جنوبی،،زندگی نامه،بیوگرافی،سالیوان، فلور، -- 1939-،رستوران ها -- نیوزلند -- جزیره جنوبی -- بیوگرافی , رستوران ها -- نیوزلند -- جزیره جنوبی ، نیوزیلند -- جزیره جنوبی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Fleur: the life and times of pioneering restaurateur Fleur Sullivan به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فلور: زندگی و زمان رستوران داری پیشگام فلور سالیوان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فلور: زندگی و زمان رستوران داری پیشگام فلور سالیوان

خاطرات رستوران دار با شخصیت و گنج ملی. فلور سالیوان افسانه ای از جزیره جنوبی است، مرد آشپزی که مسئول نه یک رستوران محلی نمادین است - اولیورز در کلاید و فلورز پلیس در موراکی. او اکنون در سن 72 سالگی سومین کتاب The Loan and Merc را در شهر زادگاهش Oamaru اداره می کند. حرفه پرحادثه او بیش از 40 سال طول کشیده است و در این مدت او دو شهر خواب آلود را به مقاصد بین المللی تبدیل کرده است. فلور مملو از داستان ها، حکایات، خاطرات، گفتگوهای دور میز او و دوستی هایی است که در مؤسسات او شکل گرفته است. این خاطرات زندگی اولیه او را در آشپزی در یک میخانه در ساحل غربی، از راه‌اندازی خانه دانستان در کلاید و روزهای پر هیجان صحنه رستوران در دهه 1970 در کوئین‌تاون روایت می‌کند. با تکیه بر این طیف از تأثیرات، فلور سپس به کلاید بازگشت و سفر 20 ساله ای را آغاز کرد که اولیورز بود، با استفاده از محصولات و محصولات محلی در زمانی که هیچ کس دیگری این کار را انجام نمی داد. از آنجا به Moeraki رفت و رستوران ماهی معروف خود در جهان Fleurs Place را افتتاح کرد. هر کاری که فلور انجام می دهد تحت تأثیر گرما، بینش و اشتیاق او قرار می گیرد و مکان های او را به مکانی تبدیل می کند. با عکس‌های جدید آرون مک‌لین، به‌علاوه عکس‌های خود فلور و عکس‌های گذرا.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The memoir of the characterful restaurateur and national treasure. Fleur Sullivan is a South Island legend, the culinary maven responsible for not one but two iconic local restaurants - Olivers in Clyde and the eponymous Fleurs Place in Moeraki. Now, at the age of 72, she's running a third, The Loan and Merc in her home town of Oamaru. Her eventful career has spanned more than 40 years, during which time she's transformed two sleepy towns into international destinations. Fleur is brimming with great stories, anecdotes, reminiscences, the conversations had round her table and friendships formed in her establishments. This memoir chronicles her early life cooking in a pub on the West Coast, through to setting up Dunstan House in Clyde and on to the heady days of the restaurant scene in the 1970s in Queenstown. Drawing on this range of influences, Fleur then returned to Clyde and embarked on the 20-year journey that was Olivers, using local produce and products at a time when no one else was doing so. From there she went to Moeraki and opened her world-renowned fish restaurant Fleurs Place. Everything Fleur does is touched by her warmth, vision and enthusiams, making her places the place to be. IIlustrated with new photography by Aaron McLean, plus Fleur's own photographs and ephemera.





نظرات کاربران