ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Cooking for a Crowd: Menus, Recipes, and Strategies for Entertaining 10 to 50

دانلود کتاب آشپزی برای جمعیت: منوها، دستور العمل ها و استراتژی هایی برای سرگرمی 10 تا 50 نفر

Cooking for a Crowd: Menus, Recipes, and Strategies for Entertaining 10 to 50

مشخصات کتاب

Cooking for a Crowd: Menus, Recipes, and Strategies for Entertaining 10 to 50

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1594860114, 9780517568330 
ناشر: Rodale Books 
سال نشر: 2005 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Cooking for a Crowd: Menus, Recipes, and Strategies for Entertaining 10 to 50 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آشپزی برای جمعیت: منوها، دستور العمل ها و استراتژی هایی برای سرگرمی 10 تا 50 نفر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آشپزی برای جمعیت: منوها، دستور العمل ها و استراتژی هایی برای سرگرمی 10 تا 50 نفر


کلاسیک ضروری سوزان وایلر با بیش از ده منوی جدید، بیش از 70 دستور غذای جدید و تعداد زیادی استراتژی به روز شده در حال چاپ بهتر از همیشه است.

نسخه اصلی آشپزی برای جمعیت مورد تحسین بسیاری قرار گرفت: فلورانس فابریکانت آن را یکی از بهترین کتاب های فصل نیویورک تایمز معرفی کرد. پرلا مایرز، نویسنده چگونه هلو را پوست کندن، توصیه کرد، "این کتاب را به عنوان مرجع هر زمان که سرگرم هستید، نگه دارید." و رز لوی برنباوم، نویسنده انجیل کیک i>، اعلام کرد، "او اجزای یک شام را با اشتیاق، کمال و سهولت یک نقاش چیره دست کنار هم می گذارد. برنامه های بازی... هر آشپزی را قادر می سازد تا بدون خطر تحت تاثیر قرار دهد."

این نسخه جدید بر این فرض استوار است که بسیاری از آشپزهای خانگی می توانند مهمانی شام گاه به گاه را برای 4 تا 6 نفر مدیریت کنند، اما وقتی نوبت به سرگرم کردن جمعیت 10 نفره یا بیشتر می رسد، تدارکات به طور تصاعدی پیچیده تر می شود. ترکیب هوشمندانه کاربر پسند Wyler از منوهای خلاقانه، برنامه‌های بازی پیش رو، و دستور العمل‌های دلپذیر این امکان را برای هر آشپز خانگی در مقیاس بزرگ فراهم می‌کند.

Wyler حجم را به بیش از 225 مورد افزایش داده است. دستور العمل ها و 35 منو برای اندازه ها و مناسبت های مختلف-مانند ناهار توسکانی برای 12 تا 16، مهمانی هالووین سیاه و نارنجی برای 24، حتی یک شام عروسی برای 50 نفر.

تعادل عالی از الهام بخش و آموزنده، آشپزی برای جمعیت برای همه آشپزهای خانگی که می خواهند گروه های بزرگی از خانواده و دوستان را سر میز گرد هم بیاورند، ضروری است.

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Susan Wyler's indispensable classic is back in print-now better than ever, with more than a dozen new menus, over 70 new recipes, and a wealth of updated strategies

The original edition of Cooking for a Crowd won great praise all around: Florence Fabricant named it one of the New York Times best books of the season. Perla Meyers, author of How to Peel a Peach, advised, "Keep this book as a reference whenever you are entertaining." And Rose Levy Berenbaum, author of The Cake Bible, declared, "She puts together the components of a dinner with the passion, perfection, and ease of a master painter. The game plans . . . enable any cook to impress without risk."

This new edition builds on the premise of the original-that many a home cook can manage the occasional dinner party for 4 to 6, but when it comes to entertaining a crowd of 10 or more, the logistics become exponentially more complicated. Wyler's ingeniously user-friendly combination of creative menus, do-ahead game plans, and crowd-pleasing recipes makes it possible for any home cook to entertain on a large scale.

Wyler has expanded the volume to include over 225 recipes and 35 menus for a variety of sizes and occasions-such as Tuscan Lunch for 12 to 16, Black and Orange Halloween Party for 24, even a Wedding Supper for 50.

A perfect balance of inspiring and instructive, Cooking for a Crowd is a must-have for all home cooks who want to bring large groups of family and friends together at the table.




نظرات کاربران