ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Mild ale : history, brewing techniques, recipes

دانلود کتاب عرق ملایم: تاریخچه، تکنیک های دم کردن، دستور العمل ها

Mild ale : history, brewing techniques, recipes

مشخصات کتاب

Mild ale : history, brewing techniques, recipes

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Classic beer style series 15 
ISBN (شابک) : 9780937381687, 0937381683 
ناشر: Brewers Publications 
سال نشر: 1999 
تعداد صفحات: 285 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب عرق ملایم: تاریخچه، تکنیک های دم کردن، دستور العمل ها: آل.، آبجو.، دم کردن.، آبجوسازی.، تاریخچه.، آبجو ملایم.



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Mild ale : history, brewing techniques, recipes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب عرق ملایم: تاریخچه، تکنیک های دم کردن، دستور العمل ها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب عرق ملایم: تاریخچه، تکنیک های دم کردن، دستور العمل ها

میلد آل یک آبجو ساده برای تهیه است، اما یک سبک بسیار دشوار است. اگرچه از نظر بدن و الکل سبک است، اما پیچیده و پر از طعم است


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Mild ale is a simple beer to make, but an extremely difficult style to pin down. Although light in body and alcohol, it is complex and full of flavor



فهرست مطالب

Content: Mild ale : the historical perspective --
The flavor profile of mild ale --
Mild ale ingredients --
Brewing equipment and methods --
Conditioning, packaging, and dispensing --
Commercially produced mild ales --
Mild ale recipes.




نظرات کاربران